MOBILE / GSM / GPS >> Fietscomputer >> Garmin >> Edge 500 Bundle
Garmin Edge 500 Bundle
PDF pagina
Productbeschrijving:
De aerodynamische en lichtgewicht Garmin Edge 500 is ontwikkeld in samenwerking met de wielerploeg Team Garmin. Het biedt ongekende mogelijkheden voor de wielerprof, maar is tegelijkertijd eenvoudig te gebruiken voor beginners. De Edge 500 weegt slechts 56 gram, heeft een hooggevoelige GPS ontvanger met HotFix en communiceert draadloos met ANT+ compatibele apparatuur.

Wielrenners hebben met de Edge 500 beter inzicht in hun resultaten. Het toestel houdt onder andere snelheid, afstand, tijd, GPS-positie, hoogte en de verbruikte calorieën bij. De toegepaste ANT+ technologie zorgt er verder voor dat de Edge 500 draadloos synchroniseert met compatibele trapkrachtmeters, snelheids-, cadans- en hartslagsensors. Exacte stijging en dalingspercentages worden berekend met behulp van een luchtdrukhoogtemeter. De nieuwe GPS-fietscomputer van Garmin werkt tot 18 uur op de oplaadbare batterij.

Voor een precieze berekening van het aantal verbruikte calorieën, gebaseerd op de hartslag van de gebruiker, werkte Garmin nauw samen met Firstbeat Technologies Ltd. uit Finland. Deze organisatie is marktleider op het gebied van hartslaganalyse en de bijbehorende software voor de sportindustrie. Hierdoor merkt de Edge 500 in combinatie met Garmin's hartslagmonitor zelfs de kleinste veranderingen in hartslag op en gebruikt dit voor een correcte berekening van het aantal verbruikte calorieën.

Gebruikers van Garmin Connect kunnen hun resultaten online bekijken, downloaden en analyseren. Er wordt onder andere informatie gegeven over de tijd, afstand, snelheid, hoogte en hartslag op afgelegde trajecten.
€ 269,-
Status: Contacteer voor voorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Model :Edge 500 Bundle
Eancode :753759096700
ANT+ compatibel :
Breedte :4.8 cm
Cadanssensor :Ja, optioneel
Caloriemeter :
Diepte :2.2 cm
Gewicht :56,7 g
GPS :
Hartslagmeter :Ja, optioneel
Hoogte :6.9 cm
Hoogtemeter :
Intervaltraining :
Schermgrootte :2 inch
Schermresolutie :128 x 160 pixels
Snelheidsmeter :Ja, optioneel
Maximale batterijduur :18 uur
Indicatie van temperatuur :